Start Festmusik Hør musik Bestil Cd Studiefotos Galleri Diskografi Historie Gear&grej Gæstebog
 
  Lidt om os og denne produktion.
Egentlig er vi jo far og datter, og jeg er meget stolt over at have kunnet lave denne cd sammen med Julie, som siden hun var helt lille altid har været vild med musikinstrumenter og musik.

Titlen ”ARV” hentyder til den musikalske arv som har resulteret i den musikalske far, såvel som Julies evner og talenter.
Denne fremragende debut-cd er så resultatet af mange års hyggesammenspil i familien. Cd´en indeholder dels 5 af mine egne sange, samt 5 skønne amerikanske new countrynumre fra Ryan Adams, Emmylou Harris og Mark Knopfler, Mary Gauthier og ikke mindst Aimee Mann, og så er der vores version af Leonard Cohens/ Steffen Brandts ”Halleluja” , som er arrangeret med en anden instrumentering end originalen, nemlig med irsk tinwhisle.

 Alle arrangementer er lavet af Jan Michael, som også spiller næsten alle instrumenterne selv, bortset fra datteren Julie som spiller guitar, klaver, tamburin, triangel og selvfølgelig de fede trommer på Aimee Mann sangen ” That´s how I knew this story would break my heart” fra filmen ”Magnolia”..


Cdén er indspillet i professionelt studie i Nyborg, og mixet i Jailhouse Studios i Horsens, og der er lagt stor vægt på det musikalske billede, således at det fremstår uden effekter og tricks, men som den rene akustiske lyd.
Jan Michael og Julie vil snart kunne opleves på de små cafescener, og på festivalerne rundt om i landet.
 

 
 

Vi indspillede fra slutningen af maj til slutningen af september 2006 i Muzirkus-studiet Nyborg

 

 Kontakt: Tlf.: 22174878 Email: janmichael @janmichael.dk